Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


shot wajib
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
shot wajib



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 29-Aug-2008 10:05
Kerja Sambil Makan Angin: Kuching,Sarawak
Venue : Kuching, Sarawak
Date : 25 hb till 29 hb aug 2008
Sebabnye : taklimat kad debit
hie.baru jer pulang dari oustation di sabah dan sarawak.. sabah just spent for 2 days only..so tak sempat nk capture pe2x.. nie kali kedua visit saya ke borneo..itupun sebelum pi , ada sad news yang terjadi kat family kami..well, dalam banyak2x gmbr saya suka ngan gmbr pakcik jual ikan terubuk nieh .. ok semua enjoy...


// suka tengok pakcik sebab comel plak dia posing macam tueh LOL ..guys boleh beli terubuk masin kat gerai pakcik nieh..last year pun beli kat kedai nieh..dapat lah discount skit sebab kita cakap kita dari sebuah agensi heheh :P

p/s : waktu sekarang nieh i dont feel like to publish more of my photos... :-D ..so enjoice !!!

© Pidgin Technologies Ltd. 2016